Kocioł nr 11
17 maja 2016
kategoria:
współpraca
tagi:
autor:
Zapraszam do jedenastego numeru Dolnośląskiego Magazynu Kulinarnego Kocioł, w którym znajdziecie między innymi:
- dania z piwem w roli głównej
- dania ze szpinakiem w roli głównej
- wywiad z Kubą Korczakiem (zdjęcia robił mój Rafał)
- reportaż ze Spółdzielni Mleczarskiej KaMos z Kamiennej Góry
- recenzję Browaru Chrząstawa.
Wszystkie numery Kotła można pobrać w formie PDF-a lub przeczytać na smartfonie/tablecie/komputerze w Issuu. Miłej lektury! ☺
W numerze tym znajdziecie także i moje przepisy: naleśniki ze szpinakiem, łososiem i ricottą, szaszukę ze szpinakiem i pomidorami, podudzia kurczaka w ciemnym piwie oraz tosty francuskie na śniadanie. Niebawem na blogu. Zapraszam!