Kocioł nr 11


kategoria: współpraca
tagi: Magazyn Kocioł
autor: Joanna Komorowska

Zapraszam do jedenastego numeru Dolnośląskiego Magazynu Kulinarnego Kocioł, w którym znajdziecie między innymi:

  • dania z piwem w roli głównej
  • dania ze szpinakiem w roli głównej
  • wywiad z Kubą Korczakiem (zdjęcia robił mój Rafał)
  • reportaż ze Spółdzielni Mleczarskiej KaMos z Kamiennej Góry
  • recenzję Browaru Chrząstawa.

Wszystkie numery Kotła można pobrać w formie PDF-a lub przeczytać na smartfonie/tablecie/komputerze w Issuu. Miłej lektury! ☺

W numerze tym znajdziecie także i moje przepisy: naleśniki ze szpinakiem, łososiem i ricottą, szaszukę ze szpinakiem i pomidorami, podudzia kurczaka w ciemnym piwie oraz tosty francuskie na śniadanie. Niebawem na blogu. Zapraszam!

Okładka Kotła nr 11, Dolnośląskiego Magazynu Kulinarnego

comments powered by Disqus