Kocioł nr 21


kategoria: współpraca
tagi: Magazyn Kocioł
autor: Joanna Komorowska

Ukazał się dwudziesty pierwszy numer Dolnośląskiego Magazynu Kulinarnego Kocioł, a w nim między innymi:

  • dania z ziemniakami
  • dania z boczkiem
  • jesienne napary
  • wywiad z Kaliną Pietrzak z Taszki
  • reportaż ze Wzgórz Trzebnickich, gdzie powstaje cydr pn. „Tradycyjny Jabłecznik Trzebnicki”.

W tym numerze nie ma moich przepisów, niestety kłopoty zdrowotne córki nie pozwoliły mi na przygotowanie czegoś ciekawego, tym bardziej, że musiałam zdążyć ze składem i korektą numeru. Ale pozostali współautorzy Kotła jak zwykle stanęli na wysokości zadania i w numerze znajdziecie mnóstwo pyszności.

Wszystkie numery Kotła można pobrać w formie PDF-a lub przeczytać na smartfonie/tablecie/komputerze w Issuu. Miłej lektury!

Okładka Kotła nr 21, Dolnośląskiego Magazynu Kulinarnego

comments powered by Disqus