Kocioł nr 21
3 września 2018
kategoria:
współpraca
tagi:
autor:
Ukazał się dwudziesty pierwszy numer Dolnośląskiego Magazynu Kulinarnego Kocioł, a w nim między innymi:
- dania z ziemniakami
- dania z boczkiem
- jesienne napary
- wywiad z Kaliną Pietrzak z Taszki
- reportaż ze Wzgórz Trzebnickich, gdzie powstaje cydr pn. „Tradycyjny Jabłecznik Trzebnicki”.
W tym numerze nie ma moich przepisów, niestety kłopoty zdrowotne córki nie pozwoliły mi na przygotowanie czegoś ciekawego, tym bardziej, że musiałam zdążyć ze składem i korektą numeru. Ale pozostali współautorzy Kotła jak zwykle stanęli na wysokości zadania i w numerze znajdziecie mnóstwo pyszności.
Wszystkie numery Kotła można pobrać w formie PDF-a lub przeczytać na smartfonie/tablecie/komputerze w Issuu. Miłej lektury!