Kocioł nr 23


kategoria: współpraca
tagi: Magazyn Kocioł
autor: Joanna Komorowska

Ukazał się dwudziesty trzeci numer Dolnośląskiego Magazynu Kulinarnego Kocioł, a w nim między innymi:

  • przepisy z jogurtem
  • przepisy z brokułem
  • dania z bezmleczną alternatywą od Mlecznych Braci
  • sesja specjalna: baby i mazurki
  • wywiad z Aleksandrem Strusiem, współzałożycielem restauracji Nafta.

W tym numerze są też moje przepisy: smoothie bowl z owocami i orzechami, kiszony brokuł oraz kotlety brokułowo-szpinakowe z kaszą bulgur. Niebawem na blogu.

Wszystkie numery Kotła można pobrać w formie PDF-a lub przeczytać na smartfonie/tablecie/komputerze w Issuu. Miłej lektury!

Okładka Kotła nr 23, Dolnośląskiego Magazynu Kulinarnego

comments powered by Disqus