Współpraca z Tesco


kategoria: współpraca
tagi: bruschetta, Kulinarium, Smaczna Strona, Tesco, Zdrowy Apetyt
autor: Joanna Komorowska

Po majówkowo–grillowe przepisy zapraszam do najnowszego magazynu Tesco Kulinarium. Znajdziecie w nim wiele inspiracji na nadchodzący długi weekend, m.in. burgera z indyka z pesto z bobu, bruschettę z bakłażanem i gorgonzolą, stek wołowy w różowym pieprzu. Są też desery, m.in. szaszłyki owocowe z sosem miętowym, grillowany arbuz z salsą z mango i truskawek. Dla ochłody: shake kokosowo-egzotyczny, sorbet z mango i inne pyszności. ☺

To już trzecie wydanie magazynu, gdzie znajdziecie nasze zdjęcia i przepisy. W tym numerze jest ich aż 16. Oraz, co nas bardzo cieszy – kolejna okładka ze zdjęciem naszego autorstwa. Nasze zdjęcia i przepisy znajdziecie też na innych witrynach i w aplikacjach Tesco: Smaczna Strona oraz Zdrowy Apetyt, dostępnych na komputerze, tablecie i smartfonie.

Grillowane owocowe szaszłyki z sosem miętowym

Fotografia grillowanych szaszłyków owocowych z sosem miętowym

Grillowane burgery z indyka z pesto z bobu

Fotografia grillowanych burgerów z indyka z pesto z bobu

Grillowana bruschetta z bakłażanem i serem gorgonzola

Fotografia grillowanej bruschetty z bakłażanem i serem gorgonzola

Grillowany stek w różowym pieprzu

Fotografia grillowango steku w różowym pieprzu

Sałatka z grillowanymi szparagami i satay z kurczaka

Fotografia sałatki z grillowanymi szparagami i satay z kurczaka

Grillowany arbuz z salsą z mango i truskawek

Fotografia grillowanego arbuza z salsą z mango i truskawek

Sałatka z cykorią, fenkułem i grillowanym serem z kwiatami

Fotografia sałatki z cykorią, fenkulem i grillowanym serem z kwiatami

comments powered by Disqus