Współpraca z Tesco
30 kwietnia 2015
kategoria:
współpraca
tagi:
autor:
Po majówkowo–grillowe przepisy zapraszam do najnowszego magazynu Tesco Kulinarium. Znajdziecie w nim wiele inspiracji na nadchodzący długi weekend, m.in. burgera z indyka z pesto z bobu, bruschettę z bakłażanem i gorgonzolą, stek wołowy w różowym pieprzu. Są też desery, m.in. szaszłyki owocowe z sosem miętowym, grillowany arbuz z salsą z mango i truskawek. Dla ochłody: shake kokosowo-egzotyczny, sorbet z mango i inne pyszności. ☺
To już trzecie wydanie magazynu, gdzie znajdziecie nasze zdjęcia i przepisy. W tym numerze jest ich aż 16. Oraz, co nas bardzo cieszy – kolejna okładka ze zdjęciem naszego autorstwa. Nasze zdjęcia i przepisy znajdziecie też na innych witrynach i w aplikacjach Tesco: Smaczna Strona oraz Zdrowy Apetyt, dostępnych na komputerze, tablecie i smartfonie.
Grillowane owocowe szaszłyki z sosem miętowym
Grillowane burgery z indyka z pesto z bobu
Grillowana bruschetta z bakłażanem i serem gorgonzola
Grillowany stek w różowym pieprzu
Sałatka z grillowanymi szparagami i satay z kurczaka
Grillowany arbuz z salsą z mango i truskawek
Sałatka z cykorią, fenkułem i grillowanym serem z kwiatami