Kocioł nr 12


kategoria: współpraca
tagi: Magazyn Kocioł
autor: Joanna Komorowska

Zapraszam do dwunastego numeru Dolnośląskiego Magazynu Kulinarnego Kocioł, w którym znajdziecie między innymi:

  • dania z porzeczką w roli głównej
  • dania z bobem w roli głównej
  • wywiad z Eweliną Żygadło z Milejowego Pola (zdjęcia robił mój Rafał)
  • reportaż z gospodarstwa pani Ireny Piechoty
  • recenzję Świeże Na Talerze.

Wszystkie numery Kotła można pobrać w formie PDF-a lub przeczytać na smartfonie/tablecie/komputerze w Issuu. Miłej lektury! ☺

W numerze tym znajdziecie także i moje przepisy: pleśniak z porzeczkami oraz kompot z czerwonych porzeczek. Niebawem na blogu. Zapraszam!

Okładka Kotła nr 12, Dolnośląskiego Magazynu Kulinarnego

comments powered by Disqus