Kocioł nr 17


kategoria: współpraca
tagi: Magazyn Kocioł
autor: Joanna Komorowska

Ukazał się siedemnasty numer Dolnośląskiego Magazynu Kulinarnego Kocioł, a w nim:

  • dania z dynią
  • dania z winogronami
  • wywiad z Justyną Słupską Kartaczowską, szefową Restauracji jadka
  • reportaż z winnicy Adoria
  • sałatki na drugie śniadanie do pracy.

Wszystkie numery Kotła można pobrać w formie PDF-a lub przeczytać na smartfonie/tablecie/komputerze w Issuu. Miłej lektury!

W tym numerze jeden mój przepis: dietetyczne serniczki z chia i winogronami. Niestety na więcej nie starczyło czasu… Za to w całości przejęłam od Żanety skład tego numeru. ☺

Zapraszam do lektury!

Okładka Kotła nr 17, Dolnośląskiego Magazynu Kulinarnego

comments powered by Disqus