Kocioł nr 18


kategoria: współpraca
tagi: Magazyn Kocioł
autor: Joanna Komorowska

Ukazał się osiemnasty numer Dolnośląskiego Magazynu Kulinarnego Kocioł, a w nim między innymi:

  • dania z cebulą w roli głównej
  • dania z suszonych owoców
  • wywiad z Mariolą Monczak, szefową w Restauracji Pod Papugami
  • reportaż z piekarni Złoto Nadodrza
  • śniadanie do łóżka.

W tym numerze moje dwa przepisy: kiszona cebula z marchewką oraz ciasteczka ucierane z bakaliami. Niedługo na blogu. Nasza jest też okładka, którą przygotowałam wspólnie z moim Rafałem, a modelką była nasza Jagoda. ☺

Wszystkie numery Kotła można pobrać w formie PDF-a lub przeczytać na smartfonie/tablecie/komputerze w Issuu. Miłej lektury!

Zapraszam do lektury!

Okładka Kotła nr 18, Dolnośląskiego Magazynu Kulinarnego

comments powered by Disqus