Kocioł nr 22


kategoria: współpraca
tagi: Magazyn Kocioł
autor: Joanna Komorowska

Ukazał się dwudziesty drugi numer Dolnośląskiego Magazynu Kulinarnego Kocioł, a w nim między innymi:

  • przepisy z jabłkami
  • przepisy z drożdżami
  • dania z dziczyzny
  • jadalne prezenty
  • wywiad z Laurą Chołodecką, naszą redakcyjną koleżanką, współzałożycielką Kotła
  • reportaż z wydarzenia „Pieczemy najdłuższą Śląską Drożdżówkę”.

W tym numerze są też moje przepisy: wykwintne pieczone jabłka z rumem, pizza bianca oraz jadalne prezenty. Niebawem na blogu.

Wszystkie numery Kotła można pobrać w formie PDF-a lub przeczytać na smartfonie/tablecie/komputerze w Issuu. Miłej lektury!

Okładka Kotła nr 22, Dolnośląskiego Magazynu Kulinarnego

comments powered by Disqus