Kocioł nr 24

(aktualizacja: 21 czerwca 2019)
kategoria: współpraca
tagi: Magazyn Kocioł
autor: Joanna Komorowska

Ukazał się dwudziesty czwarty numer Dolnośląskiego Magazynu Kulinarnego Kocioł, a w nim między innymi:

  • przepisy z malinami
  • przepisy z boczniakami
  • dania z pstrąga
  • sesja specjalna: dania na ognisko
  • wywiad z Joanną Aniszczyk, naszą kotłową koleżanką
  • reportaż z kolacji dobroczynnej, którą dziewczyny z Kotła po raz kolejny urządziły z okazji Finału Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy.

W tym numerze są też moje przepisy: flaczki z boczniaków oraz dania na ognisko: masło ziołowo-czosnkowe, biała kiełbasa pieczona w boczku, kofty jagnięcejabłka z salsą z kiwi i granata. Już dostępne na blogu.

Wszystkie numery Kotła można pobrać w formie PDF-a lub przeczytać na smartfonie/tablecie/komputerze w Issuu. Miłej lektury!

Okładka Kotła nr 24, Dolnośląskiego Magazynu Kulinarnego

comments powered by Disqus