Kocioł nr 24
3 czerwca 2019
(aktualizacja: 21 czerwca 2019)
kategoria:
współpraca
tagi:
autor:
Ukazał się dwudziesty czwarty numer Dolnośląskiego Magazynu Kulinarnego Kocioł, a w nim między innymi:
- przepisy z malinami
- przepisy z boczniakami
- dania z pstrąga
- sesja specjalna: dania na ognisko
- wywiad z Joanną Aniszczyk, naszą kotłową koleżanką
- reportaż z kolacji dobroczynnej, którą dziewczyny z Kotła po raz kolejny urządziły z okazji Finału Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy.
W tym numerze są też moje przepisy: flaczki z boczniaków oraz dania na ognisko: masło ziołowo-czosnkowe, biała kiełbasa pieczona w boczku, kofty jagnięce i jabłka z salsą z kiwi i granata. Już dostępne na blogu.
Wszystkie numery Kotła można pobrać w formie PDF-a lub przeczytać na smartfonie/tablecie/komputerze w Issuu. Miłej lektury!