Kocioł nr 27
3 marca 2020
(aktualizacja: 11 marca 2020)
kategoria:
współpraca
tagi:
autor:
Ukazał się dwudziesty siódmy numer Dolnośląskiego Magazynu Kulinarnego Kocioł, a w nim między innymi:
- przepisy ze szparagami
- przepisy z pestkami
- sesja specjalna: jajka
- artykuł o Vegeshot, manufakturze wegańskich zdrowych shotów i zakwasu z buraków
- wywiad z… ze mną i moim Rafałem ☺
- opowieść przesiedleńcza tym razem też z mojej rodziny – o babci Zosi i dziadku Janku opowiada moja mama Bożena.
W tym numerze moje przepisy to: mleko ze słonecznika (w przepisach pestkowych) i kapusta z fasolą (w daniach dolnośląskich).
Wszystkie numery Kotła można pobrać w formie PDF-a lub przeczytać na smartfonie/tablecie/komputerze w Issuu. Miłej lektury!