Kocioł nr 27

(aktualizacja: 11 marca 2020)
kategoria: współpraca
tagi: Magazyn Kocioł
autor: Joanna Komorowska

Ukazał się dwudziesty siódmy numer Dolnośląskiego Magazynu Kulinarnego Kocioł, a w nim między innymi:

  • przepisy ze szparagami
  • przepisy z pestkami
  • sesja specjalna: jajka
  • artykuł o Vegeshot, manufakturze wegańskich zdrowych shotów i zakwasu z buraków
  • wywiad z… ze mną i moim Rafałem ☺
  • opowieść przesiedleńcza tym razem też z mojej rodziny – o babci Zosi i dziadku Janku opowiada moja mama Bożena.

W tym numerze moje przepisy to: mleko ze słonecznika (w przepisach pestkowych) i kapusta z fasolą (w daniach dolnośląskich).

Wszystkie numery Kotła można pobrać w formie PDF-a lub przeczytać na smartfonie/tablecie/komputerze w Issuu. Miłej lektury!

Kocioł nr 27, Dolnośląski Magazyn Kulinarny, okładka

comments powered by Disqus