Kocioł nr 28
8 czerwca 2020
(aktualizacja: 10 września 2020)
kategoria:
współpraca
tagi:
autor:
Ukazał się dwudziesty ósmy numer Dolnośląskiego Magazynu Kulinarnego Kocioł, a w nim między innymi:
- przepisy z brzoskwiniami i morelami
- przepisy z ziołami
- sesja specjalna: przepisy na jedzenie z puszek
- artykuł: Trzecie pokolenie w Młynie Skokowa
- wywiad z Panią Z Warzywniaka
- opowieść przesiedleńcza: Z Borysławia do Wałbrzycha – Andrzej.
W tym numerze moje przepisy to: ciasto migdałowe z morelami, kotleciki z fasoli i kaszy bulgur oraz placki ziemniaczane. Wszystkie przepisy są już na blogu.
Wszystkie numery Kotła można pobrać w formie PDF-a lub przeczytać na smartfonie/tablecie/komputerze w Issuu. Miłej lektury!