Kocioł nr 29

(aktualizacja: 21 listopada 2020)
kategoria: współpraca
tagi: Magazyn Kocioł
autor: Joanna Komorowska

Ukazał się dwudziesty dziewiąty numer Dolnośląskiego Magazynu Kulinarnego Kocioł, a w nim między innymi:

  • przepisy z kukurydzą
  • przepisy z owsem
  • sesja specjalna: pasty do chleba
  • wywiad z Przemkiem Gontarzem z Rezerwatu Jabłek
  • wywiad z Agnieszką Maniewską i Ewą Pakułą-Chmiel – członkiniami Foodsharing Wrocław
  • opowieść przesiedleńcza: Wspomnienia o Dziadku Karolu Anny Komsty.

W tym numerze moje przepisy to: frytki z polenty, owsiana sałatka piękności, krem orzechowo-czekoladowy, ser orzechowy pieczony oraz pasta paprykowa. Wszystkie przepisy są też na blogu. A! Okładkę do numeru zrobił tym razem mój Rafał KomorowskiFoto, a pozowała nasza Jagoda. 😊

Wszystkie numery Kotła można pobrać w formie PDF-a lub przeczytać na smartfonie/tablecie/komputerze w Issuu. Miłej lektury!

Kocioł nr 29, Dolnośląski Magazyn Kulinarny, okładka

comments powered by Disqus