Kocioł nr 29
9 września 2020
(aktualizacja: 21 listopada 2020)
kategoria:
współpraca
tagi:
autor:
Ukazał się dwudziesty dziewiąty numer Dolnośląskiego Magazynu Kulinarnego Kocioł, a w nim między innymi:
- przepisy z kukurydzą
- przepisy z owsem
- sesja specjalna: pasty do chleba
- wywiad z Przemkiem Gontarzem z Rezerwatu Jabłek
- wywiad z Agnieszką Maniewską i Ewą Pakułą-Chmiel – członkiniami Foodsharing Wrocław
- opowieść przesiedleńcza: Wspomnienia o Dziadku Karolu Anny Komsty.
W tym numerze moje przepisy to: frytki z polenty, owsiana sałatka piękności, krem orzechowo-czekoladowy, ser orzechowy pieczony oraz pasta paprykowa. Wszystkie przepisy są też na blogu. A! Okładkę do numeru zrobił tym razem mój Rafał KomorowskiFoto, a pozowała nasza Jagoda. 😊
Wszystkie numery Kotła można pobrać w formie PDF-a lub przeczytać na smartfonie/tablecie/komputerze w Issuu. Miłej lektury!