Kocioł nr 30
7 grudnia 2020
(aktualizacja: 5 lutego 2021)
kategoria:
współpraca
tagi:
autor:
Ukazał się okrągły, trzydziesty numer Dolnośląskiego Magazynu Kulinarnego Kocioł, a w nim między innymi:
- przepisy z żurawiną
- przepisy z selerem
- sesja specjalna: świąteczne wypieki
- wywiad z Gienio Mientkiewiczem, specjalistą od serów żółtych i nie tylko
- wywiad z Agnieszką Bińkowską, współzałożycielką marki Pizca del Mundo oraz Szczypty Świata
- opowieść przesiedleńcza: Świąteczne Smaki Anny Komsty.
W tym numerze moje przepisy to: zupa krem z selera, hummus z selera, surówka z selera, a do tego zakwas buraczany.
Wszystkie numery Kotła można pobrać w formie PDF-a lub przeczytać na smartfonie/tablecie/komputerze w Issuu. Miłej lektury!