Kocioł nr 30

(aktualizacja: 5 lutego 2021)
kategoria: współpraca
tagi: Magazyn Kocioł
autor: Joanna Komorowska

Ukazał się okrągły, trzydziesty numer Dolnośląskiego Magazynu Kulinarnego Kocioł, a w nim między innymi:

  • przepisy z żurawiną
  • przepisy z selerem
  • sesja specjalna: świąteczne wypieki
  • wywiad z Gienio Mientkiewiczem, specjalistą od serów żółtych i nie tylko
  • wywiad z Agnieszką Bińkowską, współzałożycielką marki Pizca del Mundo oraz Szczypty Świata
  • opowieść przesiedleńcza: Świąteczne Smaki Anny Komsty.

W tym numerze moje przepisy to: zupa krem z selera, hummus z selera, surówka z selera, a do tego zakwas buraczany.

Wszystkie numery Kotła można pobrać w formie PDF-a lub przeczytać na smartfonie/tablecie/komputerze w Issuu. Miłej lektury!

Kocioł nr 30, Dolnośląski Magazyn Kulinarny, okładka

comments powered by Disqus