Kocioł nr 25

(aktualizacja: 16 września 2019)
kategoria: współpraca
tagi: Magazyn Kocioł
autor: Joanna Komorowska

Ukazał się dwudziesty piąty numer Dolnośląskiego Magazynu Kulinarnego Kocioł, a w nim między innymi:

  • przepisy z pietruszką
  • przepisy z gryką
  • temat specjalny: grzyby
  • wywiad ze Staszkiem Bouffalem oraz Igorem Dąbrowskim, twórcami marki Kocharz
  • wywiad z Michałem Hamburgerem, dolnośląsim dziennikarzem kulinarnym i nie tylko.

W tym numerze są też moje przepisy: pietruszka kiszona oraz chlebek odrywany z pietruszką. Już dostępne na blogu.

Wszystkie numery Kotła można pobrać w formie PDF-a lub przeczytać na smartfonie/tablecie/komputerze w Issuu. Miłej lektury!

Okładka Kotła nr 25, Dolnośląskiego Magazynu Kulinarnego

comments powered by Disqus