Kocioł nr 28

(aktualizacja: 10 września 2020)
kategoria: współpraca
tagi: Magazyn Kocioł
autor: Joanna Komorowska

Ukazał się dwudziesty ósmy numer Dolnośląskiego Magazynu Kulinarnego Kocioł, a w nim między innymi:

  • przepisy z brzoskwiniami i morelami
  • przepisy z ziołami
  • sesja specjalna: przepisy na jedzenie z puszek
  • artykuł: Trzecie pokolenie w Młynie Skokowa
  • wywiad z Panią Z Warzywniaka
  • opowieść przesiedleńcza: Z Borysławia do Wałbrzycha – Andrzej.

W tym numerze moje przepisy to: ciasto migdałowe z morelami, kotleciki z fasoli i kaszy bulgur oraz placki ziemniaczane. Wszystkie przepisy są już na blogu.

Wszystkie numery Kotła można pobrać w formie PDF-a lub przeczytać na smartfonie/tablecie/komputerze w Issuu. Miłej lektury!

Kocioł nr 28, Dolnośląski Magazyn Kulinarny, okładka

comments powered by Disqus