Kocioł nr 20


kategoria: współpraca
tagi: Magazyn Kocioł
autor: Joanna Komorowska

Ukazał się dwudziesty numer Dolnośląskiego Magazynu Kulinarnego Kocioł, a w nim między innymi:

  • dania z kalafiorem
  • dania z jagodami
  • relacja z Wrocławskiej Wiosny w Barbarze
  • reportaż z plantacji Szparagi Prosto z Pola
  • jedzenie na podróż.

W tym numerze są też moje przepisy: steki z kalafiora oraz smoothie z chia, jagód, borówek i malin. Niedługo na blogu. W części „Jedzenie na podróż” znajdziecie też moje przepisy na tortillę z jajkiem i avocado, kokosowo-jaglane kulki mocy oraz kaszę bulgur z kurczakiem w orzechach. Sesję zdjęciową do tej części fotografował mój Rafał, a modelką była m.in. nasza Jagoda. ☺

Wszystkie numery Kotła można pobrać w formie PDF-a lub przeczytać na smartfonie/tablecie/komputerze w Issuu. Miłej lektury!

Okładka Kotła nr 20, Dolnośląskiego Magazynu Kulinarnego

comments powered by Disqus