Kocioł nr 20
6 czerwca 2018
kategoria:
współpraca
tagi:
autor:
Ukazał się dwudziesty numer Dolnośląskiego Magazynu Kulinarnego Kocioł, a w nim między innymi:
- dania z kalafiorem
- dania z jagodami
- relacja z Wrocławskiej Wiosny w Barbarze
- reportaż z plantacji Szparagi Prosto z Pola
- jedzenie na podróż.
W tym numerze są też moje przepisy: steki z kalafiora oraz smoothie z chia, jagód, borówek i malin. Niedługo na blogu. W części „Jedzenie na podróż” znajdziecie też moje przepisy na tortillę z jajkiem i avocado, kokosowo-jaglane kulki mocy oraz kaszę bulgur z kurczakiem w orzechach. Sesję zdjęciową do tej części fotografował mój Rafał, a modelką była m.in. nasza Jagoda. ☺
Wszystkie numery Kotła można pobrać w formie PDF-a lub przeczytać na smartfonie/tablecie/komputerze w Issuu. Miłej lektury!