Archiwum dla roku 2018
82 artykuły. W tym 53 wegetariańskie, 29 wegańskich
-
Wigilijny wieniec z kapustą i grzybami
23 grudnia 2018
-
Nalewka z cytryn, ekspresowa
22 grudnia 2018
-
Gwiazda makowa, wigilijna
21 grudnia 2018
-
Domek piernikowy
20 grudnia 2018
-
Warzywna sałatka fit
19 grudnia 2018
-
Paszteciki drożdżowe z grzybami suszonymi i kapustą kiszoną oraz czarnuszką
18 grudnia 2018
-
Wykwintne pieczone jabłka z rumem
17 grudnia 2018
-
Wołowina w winie z czerwoną kapustą w cherry
16 grudnia 2018
-
Paszteciki bakaliowe (drożdżowe)
15 grudnia 2018
-
Zupa grzybowa z karpiem w orzechach
14 grudnia 2018
-
Piernik z bakaliami w rumie
13 grudnia 2018
-
Curry z dynią, kurczakiem i szpinakiem
12 grudnia 2018
-
Sernik dyniowy na spodzie orzechowo‑ciasteczkowym
9 grudnia 2018
-
Warsztaty z dziećmi alergicznymi w Mościbrodach
6 grudnia 2018
-
Kocioł nr 22
3 grudnia 2018
-
Krupnik jaglany na indyku
30 listopada 2018
-
Zupa krem z białych warzyw, wegańska
13 października 2018
-
Cukinia grillowana w tymianku z warzywami
11 października 2018
-
Bigos cukiniowo-kapuściany, wegański
10 października 2018
-
Zupa dyniowo-pomidorowa, wegańska
9 października 2018
-
Wizyta w Sakana Sushi Bar
3 października 2018
-
Jaglanka na mleku kokosowym z masłem orzechowym i figami
21 września 2018
-
Gołąbki wegańskie z ryżem 4 kolory i ciecierzycą
20 września 2018
-
Kasza bulgur z kurczakiem w orzechach
17 września 2018
-
Kokosowo-jaglane kulki mocy
14 września 2018
-
Tortille z jajkiem i awokado
13 września 2018
-
Smothie z chia, jagód, borówek i malin
11 września 2018
-
Steki z kalafiora
10 września 2018
-
Kocioł nr 21
3 września 2018
-
Kawowe eksperymenty z ekspresem Nivona
3 września 2018
-
Zielone smoothie z młodym jęczmieniem
24 sierpnia 2018
-
Kulki mocy orzechowo-słonecznikowe
3 sierpnia 2018
-
Tarta migdałowa z owocami
2 sierpnia 2018
-
Lody chałwowe z solonym karmelem i orzechami pecan
1 sierpnia 2018
-
Ziołowy łosoś z kaszą bulgur i letnimi dodatkami
25 lipca 2018
-
Grillowane kwiaty cukinii z łososiem i ogórkiem kiszonym
16 lipca 2018
-
Kaszotto gryczane z botwinką, kurczakiem, marchewką i ziołami
15 lipca 2018
-
Mini tartaletki z kremem z mascarpone i owocami sezonowymi
16 czerwca 2018
-
Risotto z dzikiego ryżu, szparagów i jajka poszetowego
15 czerwca 2018
-
Kocioł nr 20
6 czerwca 2018
-
Kiszony sok z selera i pietruszki
21 maja 2018
-
Owsianka ze świeżymi truskawkami, ananasem, orzechami piniowymi i rodzynkami
20 maja 2018
-
Burgery drobiowe fit z botwinką
15 maja 2018
-
Wrzuć na ruszt, czyli perfekcyjne grillowanie z Tesco
7 maja 2018
-
Kalafiornica z botwinką
5 maja 2018
-
Kimchi według zasad Dąbrowskiej
3 maja 2018
-
Wiosenna zupa kalafiorowa z lubczykiem, koperkiem i czosnkiem niedźwiedzim
30 kwietnia 2018
-
Gofry wytrawne fit
28 kwietnia 2018
-
Śniadanie dietetyczne „Przegląd lodówki”
28 kwietnia 2018
-
Gofry na słodko dla całej rodziny
27 kwietnia 2018
-
Tani wegański gulasz wiosenny
24 kwietnia 2018
-
Kiszony sok z włoskiej kapusty i brokuła
23 kwietnia 2018
-
Puszysty omlet z pomidorami i orzechami nerkowca
20 kwietnia 2018
-
Domowa granola
19 kwietnia 2018
-
Papryka zapiekana z kaszą orkiszową, kurczakiem i pomidorami
17 kwietnia 2018
-
Pikantne tagliatelle z pomidorami suszonymi
5 kwietnia 2018
-
Dwie różne babki za jednym zamachem
27 marca 2018
-
Żurek wielkanocny z pulpecikami z białej kiełbasy i chrzanem
26 marca 2018
-
Jajka marynowane w burakach z domowym majonezem
21 marca 2018
-
Zupa kalafiorowo-dyniowa, wegańska
17 marca 2018
-
Makaron pełnoziarnisty z pesto z bobu z krewetkami i bazylią
15 marca 2018
-
Szpinak curry z pomidorami
12 marca 2018
-
Kotleciki jaglane z bobem, pesto pietruszkowym i orzechami pecan
8 marca 2018
-
Pavlova z owocami brzoskwini i granatem
24 lutego 2018
-
Patelnia pełna białka – ciecierzyca ze świeżą bazylią, dynią i boczkiem
21 lutego 2018
-
Ciasteczka owsiane z żurawiną i orzechami
19 lutego 2018
-
Postny bigos, tylko 5 składników
17 lutego 2018
-
Kolorowe kanapki z chrupiących bagietek
16 lutego 2018
-
Kapusta kiszona z marchewką
14 lutego 2018
-
Chrust lany
7 lutego 2018
-
Pączki z serka homogenizowanego o nucie pomarańczowej
5 lutego 2018
-
Burgery z ryżem brązowym, wołowiną i jarmużem
22 stycznia 2018
-
Smalczyk wegański
21 stycznia 2018
-
Ziemniaki hasselback z anchois, mozzarellą, parmezanem i tymiankiem
19 stycznia 2018
-
Zupa cebulowa z wędzoną papryką
18 stycznia 2018
-
Smoothie bowl z kaszą manną
17 stycznia 2018
-
Zielony koktajl warzywny
12 stycznia 2018
-
Roladki z indyka owinięte boczkiem
10 stycznia 2018
-
Kiszone warzywa zimowe
9 stycznia 2018
-
Rosół wegański z makaronem z cukinii
8 stycznia 2018
-
Dieta według dr Dąbrowskiej
6 stycznia 2018
-
Witajcie w 2018 roku
6 stycznia 2018