Archiwum dla roku 2016
35 artykułów. W tym 16 wegetariańskich, 3 wegańskie
- Polędwica w winie podana na płatach lasagne z pesto i fasolką 4 października 2016
- Biała pizza ze szparagami i anchois 26 września 2016
- Śliwki pod kruszonką migdałowo-owsianą 22 września 2016
- Cukinia faszerowana wołowiną, pomidorami i kaparami 21 września 2016
- Pulpety z tuńczyka i kaszy jaglanej z makaronem z cukinii 15 września 2016
- Makaron z bakłażanem, pomidorami i serem kozim 6 września 2016
- Kocioł nr 13 6 września 2016
- Zupka chińska 25 sierpnia 2016
- Kiszona papryka 13 sierpnia 2016
- Dietetyczny koktajl z owocami, nasionami konopi i owocami goji 12 sierpnia 2016
- Drożdżówki z porzeczkami 11 sierpnia 2016
- Pierogi z soczewicą i kozim serem 10 sierpnia 2016
- Kompot z czerwonych porzeczek 21 lipca 2016
- Pizza chłopska 14 lipca 2016
- Pleśniak z czerwoną porzeczką 8 lipca 2016
- Kocioł nr 12 7 lipca 2016
- Naleśniki ze szpinakiem, łososiem i ricottą 16 czerwca 2016
- Szakszuka ze szpinakiem i pomidorami 25 maja 2016
- Podudzia kurczaka w ciemnym piwie 22 maja 2016
- Tosty francuskie na śniadanie 18 maja 2016
- Kocioł nr 11 17 maja 2016
- Sernik z rabarbarem 1 maja 2016
- Grillowe przepisy dla Tesco 30 kwietnia 2016
- Mercato, gwarancja dobrego, włoskiego smaku 28 kwietnia 2016
- Wielkanocne przepisy dla Tesco 22 marca 2016
- Jajka marynowane z anchois 17 marca 2016
- Aromatyczna zupa na koniec zimy 9 marca 2016
- Jesienny Kołobrzeg – zdrowo, naturalnie i regionalnie 5 lutego 2016
- Suflet czekoladowy z chilli 3 lutego 2016
- Naleśniki od podstaw 29 stycznia 2016
- Szybka polędwica z tapenadą i szynką Prosciutto 27 stycznia 2016
- Konkurs na karnawałowe danie w stylu włoskim – wyniki 19 stycznia 2016
- Konkurs na karnawałowe danie w stylu włoskim 12 stycznia 2016
- Idealny biszkopt bez proszku do pieczenia 11 stycznia 2016
- Kocioł nr 9 6 stycznia 2016