Kocioł nr 13


kategoria: współpraca
tagi: Magazyn Kocioł
autor: Joanna Komorowska

Zapraszam do trzynastego numeru Dolnośląskiego Magazynu Kulinarnego Kocioł, w którym znajdziecie między innymi:

  • dania ze śliwką w roli głównej
  • dania z bakłażanem w roli głównej
  • wywiad z Katarzyną Daniłowicz – pierwszą w Polsce Kobietą Top Chefem (zdjęcia robił mój Rafał)
  • reportaż z Owoców Lutyni
  • przepisy na przeziębienie.

Wszystkie numery Kotła można pobrać w formie PDF-a lub przeczytać na smartfonie/tablecie/komputerze w Issuu. Miłej lektury! ☺

Moje przepisy w tym numerze to: makaron z bakłażanem, pomidorami i serem kozim oraz śliwki pod kruszonką migdałowo-owsianą. Niebawem na blogu. Zapraszam do lektury!

Okładka Kotła nr 13, Dolnośląskiego Magazynu Kulinarnego

comments powered by Disqus