Archiwum dla roku 2019
95 artykułów. W tym 67 wegetariańskich, 28 wegańskich
-
Kompot wigilijny z suszu
22 grudnia 2019
-
Masa makowa
22 grudnia 2019
-
Miodownik z orzechami
21 grudnia 2019
-
Keks
20 grudnia 2019
-
Mincemeat
20 grudnia 2019
-
Karp wędzony w herbacie
19 grudnia 2019
-
Piernik z bakaliami
19 grudnia 2019
-
Barszczyk ze ślimaczkami grzybowymi z kapustą i szpinakiem
18 grudnia 2019
-
Sernik z bakaliami
18 grudnia 2019
-
Sałatka z łososiem i serem pleśniowym
17 grudnia 2019
-
Pasztet ze śliwką
16 grudnia 2019
-
Kutia
15 grudnia 2019
-
Bigos tradycyjny ze śliwkami
14 grudnia 2019
-
Domek z piernika
12 grudnia 2019
-
Wigilijna zupa grzybowa
10 grudnia 2019
-
Kocioł nr 26
1 grudnia 2019
-
Makaron à la carbonara z grzybami i fasolką szparagową
9 listopada 2019
-
Nowe przepisy na „Świeżym Starcie”
8 listopada 2019
-
Torcik marchewkowy
8 listopada 2019
-
Pasztet wegetariański
7 listopada 2019
-
Chlebek odrywany z suszonymi pomidorami
7 listopada 2019
-
Pasta z dyni, papryki i suszonych pomidorów
6 listopada 2019
-
Jesienna patelnia. Makaron z leśnymi grzybami, dynią i serem lazur
5 listopada 2019
-
Ciasto marchewkowe z musem śliwkowym
3 listopada 2019
-
Tryb ciemny na blogu
17 października 2019
-
Bajeczne ciasto dyniowe z jabłkami
14 października 2019
-
Bułeczki orkiszowe z rodzynkami
8 października 2019
-
Chłopska patelnia
1 października 2019
-
Wegetariańskie schabowe
30 września 2019
-
Liebherr – współpraca przy portalu „Świeży Start”
17 września 2019
-
Warsztaty kiszonkowe w Siechnicach – relacja
16 września 2019
-
Chlebek odrywany z pietruszką
12 września 2019
-
Pietruszka kiszona
11 września 2019
-
Kocioł nr 25
10 września 2019
-
Bigos paprykowy, wegański
6 września 2019
-
Lawenda suszona
20 sierpnia 2019
-
Sól ziołowa
19 sierpnia 2019
-
Sałatka grecka
17 sierpnia 2019
-
Owoce liofilizowane
16 sierpnia 2019
-
Chia z kawą i mlekiem migdałowym
15 sierpnia 2019
-
Tonic-presso sorbetowe, czyli kawa zamrożona na patyku
14 sierpnia 2019
-
Orzechowa kostka z wiśniami
13 sierpnia 2019
-
Owocowa herbata z kwiatami
12 sierpnia 2019
-
Gazpacho
11 sierpnia 2019
-
Chleb żytnio-pszenny z makiem
26 lipca 2019
-
Focaccia orkiszowa z oliwkami
22 lipca 2019
-
Tarta migdałowa z frużeliną owocową
11 lipca 2019
-
Chleb orkiszowy rosnący nocą
10 lipca 2019
-
Polski ramen z indykiem i makaronem
8 lipca 2019
-
Chleb orkiszowo-pszenny z oliwkami
7 lipca 2019
-
Tiramisu kajmakowe z żurawiną w rumie
1 lipca 2019
-
Chłodnik pomidorowo-fasolowy
30 czerwca 2019
-
Semifreddo truskawkowe z migdałami w słupkach
27 czerwca 2019
-
Kofty jagnięce
21 czerwca 2019
-
Jabłka z salsą z kiwi i granata
20 czerwca 2019
-
Truskawkowa chmurka
19 czerwca 2019
-
Biała kiełbasa pieczona w boczku
18 czerwca 2019
-
Masło ziołowo-czosnkowe
17 czerwca 2019
-
Chłodnik szparagowo-kalafiorowy
16 czerwca 2019
-
Naleśniki banoffee migdałowo-razowe
14 czerwca 2019
-
Flaczki z boczniaków
13 czerwca 2019
-
Lekka sałatka ze szparagami
12 czerwca 2019
-
Kocioł nr 24
3 czerwca 2019
-
Konkurs Wyzwanie 5 porcji
22 maja 2019
-
Śniadaniowy talerz pełen warzyw
21 maja 2019
-
Zupa z kiszonek
20 maja 2019
-
Kanapki śniadaniowe z kalarepki
17 maja 2019
-
Bigos z młodej kapusty z pomidorami
16 maja 2019
-
Zielony koktajl szpinakowo-ogórkowo-selerowy
7 maja 2019
-
Warsztaty „Oczyszczamy się i odchudzamy – post według dr Dąbrowskiej”
6 maja 2019
-
Zupa botwinkowa wegańska
5 maja 2019
-
Szybka, sycąca zupa wegańska
26 kwietnia 2019
-
Majonez z oliwą z trawą cytrynową
17 kwietnia 2019
-
Wielkanocny żur z pulpetami z zielonym groszkiem
16 kwietnia 2019
-
Wielkanocny mazurek migdałowy
16 kwietnia 2019
-
Różowe jajka z twarożkiem i chrzanem cytrynowym
16 kwietnia 2019
-
Szynka w cydrze, pieczona razem z białą kiełbasą w wolnowarze
16 kwietnia 2019
-
Wielkanocna babka kokosowa
15 kwietnia 2019
-
Wegańskie curry z zielonych warzyw z ryżem
5 kwietnia 2019
-
Zupa ogórkowa z warzywami i makaronem
4 kwietnia 2019
-
Tortille z czerwoną fasolą, kaparami, sosem pomidorowym oraz mozzarellą
3 kwietnia 2019
-
Smoothie mango-kokosowe z migdałami
2 kwietnia 2019
-
Warsztaty „Number cake - pieczemy, ozdabiamy”
19 marca 2019
-
Warsztaty „Kiszenie i fermentacja” w EkoPestce – relacja
5 marca 2019
-
Kocioł nr 23
4 marca 2019
-
Warsztaty „Kiszenie i fermentacja” – relacja
5 lutego 2019
-
Warsztaty „Kolacja pełna namiętności”
3 lutego 2019
-
Warsztaty „Kiszenie i fermentacja”
25 stycznia 2019
-
Wegetariańskie chilli z kuskusem, awokado i serem pleśniowym
11 stycznia 2019
-
Chleb żytnio-orkiszowy
10 stycznia 2019
-
Kuskus izraelski z kolorowymi warzywami
8 stycznia 2019
-
Smoothie bowl truskawkowe i borówkowe
6 stycznia 2019
-
Ciecierzyca po bretońsku
4 stycznia 2019
-
Sałatka z grillowanym serem halloumi
3 stycznia 2019
-
Witajcie w 2019 roku
1 stycznia 2019