Kocioł nr 32
7 czerwca 2021
kategoria:
współpraca
tagi:
autor:
Ukazał się trzydziesty drugi numer Dolnośląskiego Magazynu Kulinarnego Kocioł, a w nim między innymi:
- przepisy z arbuzem i melonem
- przepisy z fasolką szparagową
- przepisy z jogurtem
- sesja specjalna: lody!
- sery lutomierskie i produkty regionalne z Gór Sowich
- Dinette – moje nowe ulubione miejsce – wywiad z Jolantą Jurkowlaniec, właścicielką Dinette
- opowieść przesiedleńcza: Historia cukierni Łomżanka – część 2.
W tym numerze moje przepisy to: fasolka szparagowa kiszona, fasolka szparagowa z bułką na maśle, sałatka z melonem, grillowanym halloumi i truskawkami, lemoniada arbuzowo-melonowa z bazylią, lody czekoladowe z borówką amerykańską oraz szybkie lody arbuzowe. Niebawem na blogu.
Wszystkie numery Kotła można pobrać w formie PDF-a lub przeczytać na smartfonie/tablecie/komputerze w Issuu. Miłej lektury!