Kocioł nr 32


kategoria: współpraca
tagi: Magazyn Kocioł
autor: Joanna Komorowska

Ukazał się trzydziesty drugi numer Dolnośląskiego Magazynu Kulinarnego Kocioł, a w nim między innymi:

  • przepisy z arbuzem i melonem
  • przepisy z fasolką szparagową
  • przepisy z jogurtem
  • sesja specjalna: lody!
  • sery lutomierskie i produkty regionalne z Gór Sowich
  • Dinette – moje nowe ulubione miejsce – wywiad z Jolantą Jurkowlaniec, właścicielką Dinette
  • opowieść przesiedleńcza: Historia cukierni Łomżanka – część 2.

W tym numerze moje przepisy to: fasolka szparagowa kiszona, fasolka szparagowa z bułką na maśle, sałatka z melonem, grillowanym halloumi i truskawkami, lemoniada arbuzowo-melonowa z bazylią, lody czekoladowe z borówką amerykańską oraz szybkie lody arbuzowe. Niebawem na blogu.

Wszystkie numery Kotła można pobrać w formie PDF-a lub przeczytać na smartfonie/tablecie/komputerze w Issuu. Miłej lektury!

Kocioł nr 32, Dolnośląski Magazyn Kulinarny, okładka

comments powered by Disqus