Kocioł nr 31

(aktualizacja: 10 maja 2021)
kategoria: współpraca
tagi: Magazyn Kocioł
autor: Joanna Komorowska

Ukazał się trzydziesty pierwszy numer Dolnośląskiego Magazynu Kulinarnego Kocioł, a w nim między innymi:

  • przepisy z porem
  • przepisy z majonezem
  • przepisy z chrzanem
  • sesja specjalna: serniki
  • Przysmaki Domu Wiśniowieckich – wywiad z Radosławem Olszewskim
  • Mniej znaczy lepiej – wywiad z Małgorzatą Scheuer-Tyc oraz Tomaszem Tycem, twórcami Wrocławskiego Bazaru Smakoszy
  • opowieść przesiedleńcza: Historia cukierni Łomżanka – część 1.

W tym numerze moje przepisy to: majonez domowy, majonez bazyliowy, majonez z anchois oraz tarta z porem. Wszystkie są już na blogu.

Wszystkie numery Kotła można pobrać w formie PDF-a lub przeczytać na smartfonie/tablecie/komputerze w Issuu. Miłej lektury!

Kocioł nr 31, Dolnośląski Magazyn Kulinarny, okładka

comments powered by Disqus